Til vejledere

Til vejledere - Kom med i et megaprojekt

Til vejledere - Kom med i et megaprojekt

Skal dine studerende have mulighed for at …

  • bidrage til at løse store samfundsmæssige problemer og arbejde med FN’s 17 verdensmål
  • udvikle faglige og tværfaglige kompetencer


… så giv dem mulighed for at komme med i et megaprojekt på AAU.

 

Semesterprojekter i en større sammenhæng

Studerende deltager i AAU’s megaprojekter med deres sædvanelige semesterprojekter. Det er summen af de mange forskelligartede semesterprojekter fra forskellige studier, der udgør megaprojektet. Studerende arbejder således stadig inden for deres semestres læringsmål og inden for egen studieordning. Til gengæld får de nye perspektiver på deres projekt og en større sammenhæng at sætte dem ind i.
 

SÅDAN KOMMER dine studerende MED I ET MEGAPROJEKT

Som vejleder kan du opfordre studerende til at deltage i megaprojekter. Du kan også lave projektforslag, der passer ind i en udfordring under et af de eksisterende megaprojekter eller hjælpe dine studerende med at tilpasse deres projekt, så det passer ind i et megaprojekt.

De studerende skal aflevere et projektforslag, hvorefter de placeres i en klynge af grupper, under den enkelte udfordring. Grupperne i klyngen sammensættes efter perspektiver på udfordringen og med tværfaglighed for øje.

Vær opmærksom på, at deadline for aflevering af projektforslag ligger tidligt i forhold til visse studier. Det gælder primært samfundsvidenskabelige og humanistiske uddannelser.
 

SÅDAN ER DIN OPGAVE SOM VEJLEDER

Som vejleder på et projekt, der indgår i et megaprojekt, er din opgave ikke meget anderledes end i almindelige semesterprojekter. Du skal således ikke øremærke ekstra tid til megaprojektet, men er velkommen til at deltage i og støtte op om de aktiviteter, megaprojekterne byder på:

  • Opstarts, midtvejs og afsluttende seminarer
  • Megaprojektkonferencen
     

Læs mere om de studerendes arbejde med et megaprojekt

FAQ

FAQ

Håndbog

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Kontakt

Projektleder Katrine Lohmann Bjerg
Mail: megaprojects@aau.dk